66. színházi évad

KEDVES TANÁROK, KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

RENDELÉS

A bérlet- vagy jegyvásárlási igényüket a csatolt formanyomtatványon várjuk. A pontosan kitöltött adatlapot személyesen, elektronikus vagy akár postai úton is lehetőségük van eljuttatni hozzánk. Telefonon való bérletrendelésre illetve jegyvásárlásra nincs lehetőség, kizárólag elektronikus úton vagy postán elküldött, pontosan kitöltött jegyigénylési adatlappal.

FIZETÉS

Intézményünk idén is fogadja a kulturális utalványokat. Kombináltan is lehetséges a fizetés – kulturális utalvány, készpénz illetve számla.

Kulturális utalványokkal való fizetés esetén kérjük, ne feledkezzenek meg az utalványok aktiválásáról, amelyet a www.kulturnepoukazy.sk oldalon tehetnek meg. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kulturális utalványok csak a délelőtti és délutáni gyermek illetve mese előadásokra használhatóak fel. A gyors ügyintézés érdekében kérjük, hogy az utalványokat NE vágják szét, lehetőség szerint küldjék el postán, vagy juttassák el személyesen színházunkba.

Készpénzzel történő fizetés esetén kérjük, hogy nyitvatartási időben, vagy legkésőbb az első előadás kezdete előtt egy órával fáradjanak be a színház pénztárába. Az előadást nem áll módunkban késleltetni fizetés miatt.

Amennyiben banki átutalással kívánnak fizetni, az utalásnak az első előadás kezdetéig meg kell érkeznie a színház számlájára.

TÁJÉKOZTATÁS, KAPCSOLATTARTÁS, HATÁRIDŐK


KÉRJÜK, A KÖVETKEZŐ PONTOKAT FIGYELMESEN OLVASSA EL ÉS VEGYE FIGYELEMBE!

• A BÉRLETEKET 2018. OKTÓBER 12 – IG VÁSÁROLHATJÁK MEG!

• A bérlet és jegyrendelés kizárólag a pontosan kitöltött adatlappal történik (személyesen átadva, postai vagy elektronikus úton elküldve). Telefonon nem fogadunk el megrendelést.

• A félreértések elkerülése végett az iskolákat, óvodákat elsősorban elektronikus úton informáljuk, így fontos legalább egy e-mail cím megadása.

• Mese előadások kezdete az óvodások és 1 – 4. osztályok számára: 9.00 és 11.00 órától. Gyermek előadások az 5 – 9. osztályoknak 11.00 órától, ifjúsági előadások a középiskolák számára 15.00 órától.

• A kulturális utalványok csak a délelőtti gyermek illetve mese előadásokra, valamint a délutáni ifjúsági előadásokra használhatóak fel. Felnőtt előadásra nem.

• Kérjük, induljanak el időben, s az előadás kezdete előtt negyed órával már tartózkodjanak a színházban, így az előadás kezdésének késleltetése elkerülendő.

• Az intézmény pontos címének megadása (szlovák nyelven) az előadásokról szóló értesítés miatt szükséges.

• A bérlet teljes árát ki kell fizetni az első előadás előtt.

• A banki átutalással való fizetésnél a pontos címet csatolva kérjük a jegyigénylési adatlaphoz.

• Az előadás előtt való létszám változás esetén telefonon tájékoztassa a színházat az ülésrend miatt.

• A külön kéréseket tüntesse fel az adatlapon lévő "Egyéb megjegyzés" kockában.

• Az állami jegyrendszerben a már kifizetett bérletek illetve jegyek árát NEM tudjuk visszaadni, kizárólag a fizetés napján.

• Amennyiben kulturális utalvánnyal az előadás előtt szeretnének fizetni, kérjük fáradjanak be egy órával hamarabb. Az előadás kezdete előtt fél órával technikai okok miatt nem veszünk át kulturális utalványokat.

• Az ülésrendet a szervezési osztályon tudják átvenni érkezéskor.


A MEGADOTT PONTOKRÓL A KAPCSOLATTARTÓ LEGYEN SZÍVES TÁJÉKOZTATNI A MUNKATÁRSAKAT, AKIK KÍSÉRIK A GYERMEKEKET A SZÍNHÁZBA!

Az előadásokkal, bérletcsomagokkal kapcsolatban, gyermekek, iskolák színházlátogatásával és egyéb színházzal kapcsolatos kérdésben készséggel áll rendelkezésre:
Ádámka Krisztina
Tel.: + 421 (35) 7908 150, Fax: + 421 (35) 7908 142
e-mail: jokai.szervezes@gmail.com vagy személyesen: Komárom, Petőfiho (Petőfi u. ) 1. Szervezési osztály
Hétfőtől péntekig: 9.00 – 12.00 és 13.00-15.00 között

Letölthető és nyomtatható verzió: Hasznos információk